Hotel Visconti Militari



Stimate Domn / Stimata Doamna,
Avem deosebita placere de a va supune atentiei rezultatele muncii echipei noastre care, avand o bogata experienta in domeniu, a studiat si analizat oferta hoteliera a Capitalei, concepand pentru dumneavoastra un produs hotelier de exceptie.

Considerăm produsul nostru unic deoarece:
  • Visconti Militari Hotel beneficiază de un amplasament silenţios într-o zonă facila la 5 minute de Autostrada A1
  • Design-ul camerelor este personalizat, culorile fiind variate şi folosite la maxim pentru relaxarea oaspeţilor
  • Camere de nefumatori
  • Atmosfera este intimă şi familială, pretabila atât oamenilor de afacere, cât şi turiştilor
  • Sala de conferinta
  • Parcare proprie
  • Politica tarifară oferă beneficii economice clienţilor fideli.
Amplasament
Hotelul Visconti Militari beneficiază de o amplasare privilegiată, fiind situat la mică distanţă de centrul şi de principalele puncte de interes ale oraşului Bucureşti, ceea ce inseamnă că Visconti Militari este cea mai bună alegere pentru cei ce călătoresc în interes de afaceri , cu familia, în grupuri şi nu numai.
Hotelul este situat pe Str. Vijeliei 1 B, la câteva minute de Autostrada A1, şi la circa 15 minute de centrul orasului. Practic, acest amplasament îi oferă o poziţie strategică privilegiată cu acces facil către principalele magistrale de circulaţie
- către nord spre principalul drum naţional (DN1) şi viitoarea autostradă Bucureşti-Braşov şi în continuare către centrul Europei;
- către est spre autostrada Bucureşti-Constanţa;
- către vest spre autostrada Bucureşti-Piteşti;
- către sud spre autostradă Bucureşti-Giurgiu.
La alegerea dumneavoastră vă putem oferi servicii de transport aeroport - hotel - aeroport, cu maşina hotelului sau prin închirierea unei maşini cu şofer. 


Căi de acces
NORD :– Sos Bucuresti –Ploiesti ; Pasajul basarab ; Bd. Iuliu maniu
Est : - Sos Pantelimon;Sos Colentina;Sos Stefan Cel Mare; Sos N. Titulescu; Pasajul Basarab, Bd. Iuliu Maniu
SUD: - Sos Giurgiului,str. Valea Oltului ;Bd. Timisoara , Strada Preciziei
Vest :- Calea Bucuresti – Pitesti ; Bd Iuliu Maniu

Cazare

Hotelul dispune de o ofertă de cazare variată, formată din 30 camere cu o structură bine echilibrată în ceea ce priveşte mărimea habitaţiilor, astfel 24 camere cu pat matrimonial, 5 camere twin, 1 suita .
Toate unităţile de cazare dispun de mobilier modern, aer condiţionat cu reglaj individual (din cameră), mini-bar, săli de baie spaţioase . Nota: Serviciile de minibar sunt contracost.

2 Sali de conferinta

Capacitate de 20/50 locuri, lumina naturala, spatioasa, eleganta si moderna. Unde va puteti desfasura evenimente precum Team building, Petreceri private, Seminari, Training